Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση, το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00
SERVICE Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό, σε συνεχή επαφή με τις κατασκευάστριες εταιρείες, είναι πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει για την βέλτιστη επίλυση προβλημάτων, χτίζοντας έτσι σταθερούς και μακροχρόνιους δεσμούς με τους πελάτες μας.
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  Οι υψηλής ακρίβειας προδιαγραφές των κατασκευαστών, οι έλεγχοι και οι εκτενείς δοκιμές εξασφαλίζουν ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Παράλληλα διαμορφώνουν μοναδική σχέση κόστους/ απόδοσης.  Η εταιρεία μας διασφαλίζει την ταχύτερη δυνατή διαθεσιμότητα ανταλλακτικών τόσο σε καινούργια όσο και παλαιότερα μοντέλα.
TELE ASSISTANCE

Οι αυτ. τεμαχιστικές και τα κέντρα εργασίας είναι εξοπλισμένα με υπολογιστή με σύνδεση Internet που επιτρέπει στην κατασκευάστρια εταιρεία την άμεση "online" παρέμβαση στο μηχάνημα στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Χάρη στην γρήγορη μετάδοση δεδομένων και την τηλεφωνική επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων γίνεται πιο εύκολα & γρήγορα.